Ken jij alle belastingregels? Besteed het uit aan een boekhouder!

Mijn eigen blog onle

Ken jij alle belastingregels? Besteed het uit aan een boekhouder!

ondernemer boekhouding

Als ondernemer ben je waarschijnlijk goed in wat je doet. Misschien ben je heel erg goed in een bepaalde dienst en bent van daaruit je bedrijf begonnen. Je ziet dit overigens vaker. Het is echter wel zo dat om een goede ondernemer te zijn, je andere kwaliteiten nodig hebt dan een goede werknemer. Je moet als ondernemer ook een beetje goed met de centjes zijn en daar gaan veel ondernemers toch de mist in.

ondernemer boekhoudingJe hebt als ondernemer dan eigenlijk ook gewoon een goede boekhouder nodig die alles voor je kan doen. Dat klinkt misschien als heel erg duur, maar dat hoeft absoluut niet zo te zijn. Sterker nog, een goede Schiedam boekhouder zal zichzelf dubbel en dwars terugverdienen. Doordat een boekhouder belastingregels etc. kent is het veel gemakkelijker om alles door te voeren en hierdoor zo min mogelijk belasting te betalen.

Bedrijfskosten niet hetzelfde als privé kosten

Als ondernemer ben je in de positie dat je alle kosten die je voor jouw bedrijf maakt, mag aftrekken van de belasting. Dat geeft een veel voordelen. Wil je bijvoorbeeld gaan adverteren om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten? Dan kun je de gemaakte advertentiekosten gewoon van de winst aftrekken.

Er zitten hier echter nog wel een paar haken en ogen aan. En zeker niet alle ondernemers kennen de regels op dit gebied helemaal goed. Daarom is het belangrijk om samen te werken met een goede boekhouder Barendrecht die dit allemaal voor je kan regelen. Je kunt hierdoor een hoop geld besparen en dat wil iedere ondernemer natuurlijk wel!

Tags: , , , , ,