Een sterk oog voor techniek

Toch bij een ander bedrijf aan de slag?

Het is enkele weken geleden sinds ik voor het laatst over mijn werk aan het bloggen was. Nu schrijf ik dit bericht om even iets van mij af te schrijven, want ik ben namelijk een beetje in shock. Dit is een anonieme blog, dus ik kan hier vrij schrijven.

Enkele weken geleden schreef ik over Dubai in mijn eerste bericht op de blog. Er was een nieuw project binnengekomen waar ons bedrijf aan zou gaan werken. Alles is inmiddels rond, maar er wordt nu eigenlijk van mij verwacht dat ik voor meerdere maanden daar naartoe ga. Dat is niet helemaal wat ik wil. Zoals ik al aangaf is dit voor mij echt geen doen, ik wil mijn vrouw en kinderen gewoon niet zolang missen. Er staat nu ook weer geen hele grote druk op mij hoor, ik kan dit gewoon weigeren maar mijn werkgever zou het wel heel graag willen.

Ik dacht bij mijzelf; misschien is het wel een goed moment om eens rond te gaan kijken voor een andere job. Er is vast nog wel GBS International gearboxiets te vinden wat meer bij mij past. Laatst sprak ik een maatje van mij die bij mij op de studie zat en die had de overstap naar een andere werkgever ook gemaakt. Daar was hij heel erg tevreden mee. Betere voorwaarden en ook nog eens veel dichter bij huis. Dat lijkt mij ook wel wat, want ik zit nu dagelijks 2,5 uur in de auto (als het meezit).

Ik ben dus aan het rondkijken voor andere vacatures, maar ik moet zeggen dat er echt een heleboel zijn tegenwoordig! Zo zag ik bijvoorbeeld een vacature bij een bedrijf dat zich specialiseert in reparatie van tandwielkasten, op zich wel erg interessant natuurlijk. Er zijn daarnaast ook nog veel verschillende andere jobs die goed bij mij zouden passen. Ergens vindt ik het wel leuk om weer opnieuw te gaan solliciteren en misschien een helemaal nieuwe baan te vinden. Ik zal je op de hoogte blijven houden!